متن دلخواه

• تاریخ انتشار : 1403/07/11 - 14:56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست کارشناسان ستادی سلامت میانسالان معاونت بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان تحت پوشش

نشست کارشناسان سلامت میانسالان با موضوع فرآیندهای استاندارد خدمات ادغام یافته میانسالان، بررسی شاخص‌های عملکردی و میزان دستیابی به اهداف برنامه عملیاتی سال 1403، با حضور کارشناسان ستادی مسئول برنامه، در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، نشست کارشناسان ستادی سلامت میانسالان معاونت بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران روز چهارشنبه 11 مهر 1403 در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

در ابتدای جلسه لیلی سیدمرادپور، رییس گروه سلامت میانسالان و سالمندان، از زحمات کارشناسان برنامه در نیمه اول سال تشکر و عنوان کرد: برای دستیابی به اهداف برنامه عملیاتی سال 1403 و ارتقای شاخص‌های مراقبتی، لازم است تمام همکاران در سطوح مختلف ارائه خدمت (مراقب سلامت، ماما مراقب، پزشک، بهورز) از استانداردهای بسته خدمات ادغام یافته سلامت میانسالان  مطلع بوده و آن را به درستی اجرا کنند.

در همین راستا بر نقش موثر آموزش و پایش و ارزشیابی در ارتقای کمی و کیفی فرآیند خدمات صحبت شد و بر اساس نتایج تحلیل پایش‌های به عمل‌آمده توسط کارشناس برنامه در معاونت بهداشت، پیشنهادات مداخله‌ای عنوان شد تا هر شبکه/ مرکز متناسب با امکانات و ظرفیت‌های موجود بتواند فعالیت‌های مورد نیاز را پیش بینی و اجرا کند.

در ادامه جلسه شاخص‌های عملکردی شبکه‌ها/ مرکز بهداشت تحت پوشش بررسی و تاکید شد کارشناسان ستاد شهرستان، واحدهای محیطی را بر اساس چند شاخص کلیدی رتبه بندی کرده و برای ارتقای شاخص‌ها به میزان مورد انتظار، برنامه ریزی کنند.

در پایان به بحث و تبادل نظر در خصوص اجرای برنامه سلامت میانسالان، موانع موجود و طراحی مداخلات موثر پرداخته شد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده,اخبار مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده

0 Comments for this article

comment